Diskuze
Pindour | 14.09.2008 20:42
A jak to teda bylo?? Nemuzu si pamatovat vsechno!!
A jak to teda bylo?? Nemuzu si pamatovat vsechno!!
manynek | 14.09.2008 20:42
hele ten první gol jsenm ale nedal já.. kdo mi ho tam připsal??
hele ten první gol jsenm ale nedal já.. kdo mi ho tam připsal??
Pindour | 14.09.2008 15:39
To byla symfonie!! Jsme je zfoukli jako svíčku...
To byla symfonie!! Jsme je zfoukli jako svíčku...
mirkong | 14.09.2008 15:08
Zdravim, dnešní zápas se mi moc líbil až na výkon brankáře. Jen tak dál.
Zdravim, dnešní zápas se mi moc líbil až na výkon brankáře. Jen tak dál.
Pohan | 12.09.2008 13:15
jasný...
jasný...
Šajny M. | 12.09.2008 13:14
Tak to si ho vem určitě... jo prosím tě schovej mi svatební koláček...dík
Tak to si ho vem určitě... jo prosím tě schovej mi svatební koláček...dík
Pohan | 12.09.2008 13:12
to jsem rád že vim co si můžu dát, v sobotu jdu na svatbu, tak si musim vzít ten seznam sebou...
to jsem rád že vim co si můžu dát, v sobotu jdu na svatbu, tak si musim vzít ten seznam sebou...
Šajny M. | 12.09.2008 13:06
né dobře tak máte povoleno 5 piv,3 kořalky,10 cigerety a 1 colu.a zakazuji tvrdé drogy jedině po konzultaci se mnou....
né dobře tak máte povoleno 5 piv,3 kořalky,10 cigerety a 1 colu.a zakazuji tvrdé drogy jedině po konzultaci se mnou....
Šajny M. | 12.09.2008 13:00
Zdar nefotbalisti....né že se ožerete v sobotu jak hovada a já budu muset koukat na ty vaše opilé obličeje celej zápas.
Zdar nefotbalisti....né že se ožerete v sobotu jak hovada a já budu muset koukat na ty vaše opilé obličeje celej zápas.
veron | 12.09.2008 12:09
jeste ja mam pripominky....nebo spis informativni veci...Nema (Petr) se jeste nezaregistroval...ale v nedeli taky prijde...tak abyste to vedeli
jeste ja mam pripominky....nebo spis informativni veci...Nema (Petr) se jeste nezaregistroval...ale v nedeli taky prijde...tak abyste to vedeli
Pindour | 11.09.2008 20:59
Taxem na Mírovo upozornění ještě ten vlastňák zved na pade!! ještě někdo nějaký připomínky?
Taxem na Mírovo upozornění ještě ten vlastňák zved na pade!! ještě někdo nějaký připomínky?
Pindour | 11.09.2008 17:38
Tak to tam máš!! Čim víc pokut, tim víc na dokopnej!
Tak to tam máš!! Čim víc pokut, tim víc na dokopnej!
Šajny M. | 11.09.2008 14:38
jo ještě mi napadlo. kdo si dá vlastní gól tak to má za 20kč...co??? a vemte ty fotoaparáty v neděli.čuník eee teda čusík.
jo ještě mi napadlo. kdo si dá vlastní gól tak to má za 20kč...co??? a vemte ty fotoaparáty v neděli.čuník eee teda čusík.
Šajny M. | 11.09.2008 14:09
Zdary nefotbalisti... ja tam teda budu, ale doufám že bude 0.Já se pokusím vytáhnout nějaké super zákroky. Budu se tešit hovada...
Zdary nefotbalisti... ja tam teda budu, ale doufám že bude 0.Já se pokusím vytáhnout nějaké super zákroky. Budu se tešit hovada...
veron | 11.09.2008 9:45
Zdary...tak jsem Vám potvrdil ucast...jinak jsem koukal na pokutovnik...to se na konci asi hodne ozerem
Zdary...tak jsem Vám potvrdil ucast...jinak jsem koukal na pokutovnik...to se na konci asi hodne ozerem
veron (neregistrovaný) | 09.09.2008 9:01
zdravim vsechny...na prvni mac docela dobry,jeste ze chytal Sajny.Ale na to ze jsme hrali spolu poprve,tak to bylo good...
zdravim vsechny...na prvni mac docela dobry,jeste ze chytal Sajny.Ale na to ze jsme hrali spolu poprve,tak to bylo good...
Pindour | 07.09.2008 22:01
jj, začátek jsme zvládli!! Myslim, že to byli jedni z nejlepších soupeřů, co nás čekaj... Takže jsme si jasně vytyčili cíl, a to postup z prvního místa!!
jj, začátek jsme zvládli!! Myslim, že to byli jedni z nejlepších soupeřů, co nás čekaj... Takže jsme si jasně vytyčili cíl, a to postup z prvního místa!!
Berry22 | 07.09.2008 21:55
Jo tak to jo byli tragický,ale žádná sláva z naší strany to taky nebyla,nadruhou stranu na první zápas dobrý
Jo tak to jo byli tragický,ale žádná sláva z naší strany to taky nebyla,nadruhou stranu na první zápas dobrý
mirkong | 07.09.2008 20:21
Takže bych rád zhodnotil dnešní zápas. Oni hráli hovno a my sme byli lepší...
Takže bych rád zhodnotil dnešní zápas. Oni hráli hovno a my sme byli lepší...
Kategorie: futsal
Návštěv: 58398
Dnes: 0
Online: 3
Tak masér taky neví,jak to bylo s prvním gólem. Ale každopádně dobrý klucí, hlavně bez zranění...Jinak lístky od našich Lamborginy,Ferrari a Maserati byli předány šéfovi městské policie Plzeň, aby je stornoval.Dá mi ještě vědet kde příště parkovat:-) Takže v neděli,zdař bůh...