Diskuze

U me to taky souhlasi...S pokutama pro Cementa souhlasim,aspon se konecne probere

Souhlasí...mam všechno...

Jendo, jsem pro, peněz má jako šlupek ( stavař ), auto z tuzexu, tak by to pro něj neměl být problém, alespon se bude víc snažit a nebude se pořád trefovat do tyčí ...

Souhlasí Miras, mam dres č.4 a jedny trencle

to by chudák zkrachoval....:D

Jo mam návrh... Co přidat do pokutovníku speciální položku "cement" a za každou další spálenou tutovku mu účtovat dvacku!!? Muhehe...

Souhlas...

já mam eště +š

Hele mam trochu bordel v tom co sem komu dal z těch dresů, chybí totiž jedny štulpny tak napíšu co mam u koho napsaný a napiště souhlas jestli to tak je. Jde o to aby se ty dresy zas na další sezónu sešly.
Já-6+T+Š
BAUMGY-5+T+Š
BĚLAS-3+T+Š
POHAN-11
NĚMA-4+T
VERON-14+T
CEMENT-12+T
BERRY-9+

hele dělejte si prdel z někoho jinýho...už to není vtipný vubec...

Tak jsme oficiálně první, chlapci!! To to ale trvalo!! Teď už to jenom udržíme do konce sezony!!

Zdravim vsechny...nove dresy,stavajici hraci,novy cil...Jinak Baumi,pokud bys mi poslal na mail vsechny fotky bylo bylo to super...gratuluju k prozatimnimu vedeni v tabulce strelcu...i kdyz bez nas ostatnich by si byl...vis kde. Zdary

Podle mě bude cementovo rozpis pokut na tutu sezonu 350Kč za 2 vlastní a jeden Hattrick do vlastní

jen se neboj pindo.. ještě vím,že vždycky kopem na šajnyho přece

Hlavně dej, Cemente, ten gól do správný brány!

Táák a dresy jsou na světě. Vypadají docela slušně tak jsem zvědavej na jak dlouho.

ty svine zlá.. jak divný.. počkej.. já si ho taky jednou dám a budeš čumet pindoure!

To víš, musíte se ozvat!! Mě bylo hned divný, že by dal gól cement!!

1. gol byl muj, tak to koukej přepsat....

Kategorie: futsal
Návštěv: 59174
Dnes: 16
Online: 1
takže za prvý... u me to souhlasí s tím drezem..a za druhý... tyhle keci si nechte na nekoho jinýho jo..v každým týmu musí bejt nekdo kdo to bude kurvit.. jinak by to nemelo cenu hrát..protože by sme pořád vyhravali a to by byla nuda neee.. chlapci zlatý..ono to jednou přijde i bez tech vašich keců!!!!!