Diskuze

No mohli bysme udelat naky treninky...nacvicit naky standartky a taky jak davat goly,vid manynku

Hele Pindoure...jo... já bych do oho šel.. bude alespon nákej trénink přes zimu.. co??

Jo a rozmyslete se, esli se přihlásíme do poháru!! Koukněte na futsalpm.cz na info! Pa, prdky!

Hoši!!? Copa to logo? Maká se na tom?

Souhlasim s Berrym...zatim je to parada...ale nejvic se tesim na naseho nejvetsiho soupere a tim je Nova Hospoda...tam se ukazou nase kvality...

Pánové paráda.Zatim to de se přiznam nad moje očekávání

Nestraš, čoveče!!

hele bejci... sobě goly do tabulky napíšete..a me ne jo.. hlavně že se o me píše ve vysledkách velkejma písmenama.. no.. koukejte to napravit nebo přestanu dávat goly..

Hele cemente vydrž, jen co tu bude Baumgy tak mu pošlu další.

Tak chlapci.. staráte se tady o to vubec.. pindour sliboval další fotky a nic.. a v pokladně zatím taky nemáme ani kačku...co chlaci??

Tak já souhlasim se sankcema za prohru!! Stejně jich moc nebude!! Tak dvacku dát můžem... A fotky jsem tam dal ja jenom dvě, ponevadž jsme si jich víc nestihli včera večír s Mírou poslat!! Bude pokračování...

vzkaz mirkongovi:to tvuj tatka nenafotil vic fotek,nebo to tam neumis vkladat??

ja bych mozna do toho sel,ale za chvili si budem vymejslet takovy pokuty,ze fakt budem platit i za spatny pocasi

hele nepřehánějte to s tema pokutama..nebo jak říkal Něma mebudem vydelávat na nic jinýho než na fotbal...

Čus měl bych novej návrh do pokutovníku. Co takle něco platit všichni za remízu eventuelně za prohru, aby byla ještě větší motivace. Doufám že teda nebude třeba platit.

No podle mě bysme to museli napsat už do přihlášky a v tej době jsme ještě žádný stránky neměli...

A chlapci... jakto,že na futsalpm nemáme odkaz na naší stránku??

No dyt jo.. tak já to přiznávám.. prokoukli ste me.. a příští zápas ho tedy dám..protože ste me prokoukli...

Tak už přiznej, že nechceš platit zápisný, bandito!!

Kategorie: futsal
Návštěv: 59174
Dnes: 16
Online: 1
já jsem pro...stači říct kde a kde..co??to by sme jako meli...