Diskuze

No vyhlidky nic moc!! Něma a Veron na zápase, Jagera jakbysmet a Šajny kdáká něco o tom, že pojede na slávinku (což je za normálních okolností chvályhodné, ale tentokrát se to nehodí)! No ale nějak to snad uplácáme!! Když se nám uzdravila ta kudrnatá opora...

Takže mi to vychází že nebude ani Něma?!

Mam dojem že je asi už pozdě, musel bych se kouknout do pravidel a ty má Pinďour v Prachaticích založený pod nivelákem

Neslo by to prehodit o hodku driv?...tato otazka patri Berrymu a Pindourovi.

Zdravim vsechny...predem bych se chtel vsem omluvit,ze jsem nedal tu jasnou branku...omluva patri vsem.Za druhe bych chtěl podotknout,ze asi pristi tyden budu jen na pulku,mame zapas v Rokycanech,ale zatim to nevim jiste.

Hoši,hoši jednou sem nebyl a hned plichta?!!!

To je dobre, covece! Aspon tri zapasy si kopnem!!

Tak sem přihlásil pohár pánové.Nebudem se nudit ani v zimě

Konečně ste pochopili že mam bejt v první lajně

Tak jo.. to beru.. neprustupná německá dvojice.. to zni dobře..

Neboj Cemente, budem nejlepší obranná dvojice v celý soutěži...

Já klidně souhlasim, se můžeme s Veronem po půli v tom útoku třeba střídat. To už se domluvíme v neděli.

Jo.. ja jsem taky pro.. a je dobrý,že ze me máte pořád prdel..ale jinak v pohodě...

JJ čtyrky jsou docela dost vyrovnaný, nechal bych to takhle, jak to Pindour navrhnul.V prní čtyrce budou dvá němcí vzadu

ja bych to bral...jen se musim domluvit s Mirou,kdo kde bude.

Tak takhle by mohly vypadat čtverky:
1.ČTYŘKA... Něma, Cement vzadu + Pohan a Ovečkin péra
2.ČTYŘKA... Bělas, Míra(Veron) vzadu + Pindour a Veron(Míra) péra
Nebo prohodit nějak ty útočníky (obrana mi takhle přijde cajk, když bude Něma hasit Cementa ), ale tak aby to bylo co nejvyrovnanější! Co říkáte?

Sajny.. jenom jestli jsi nezapomněl.. v pátek si neco slíbil.. já to povím do eteru.. že do konce podzimu nepustí gola..a když jo,tak kupuje na chlastačku štene... takže se snaž fešáku

Já jsem taky včera ladil formu... byl jsem chlastat po třech nedělích prvně, tak jsem to všechno řádně dohnal!!

nefotbalisti jsem zase na plech. to bude zase výkon.

Kategorie: futsal
Návštěv: 59174
Dnes: 16
Online: 4
no ja asi taky nebudu...mame doma pout..stejne bych byl prezranej rizkama a nebehal