Diskuze

hele bejci.. takže jedna duležitá informace.. když nás nebude 5 nebo 6 nevadí.. jestli si budete chtít zahrát.. prostě tam přijdte a dáme týmy nejak dohromady s nekým..ale bude lepší,když tam budem jako náš tým.. to bude určitě lepší...takže chlapy

jj... Vsechno bude!

A jeste jedna otazecka pro Baumiho: Nedal by si naky fotky z dokopny do fotogalerie,at vsichni kdo nas navstivi vedeli,jak umime hrat a pit

zeptam se Nemi,ale nejsem si jist,ma jeste zapas v kraji.

ten turnaj neni problém.. není to nic velkýho..prostě pár lidí si domluvilo,že si pujdou kopnout..ale alespon si zahrajem a mužem si tam natrénovat pár akcí a tak..jsme zatím čtyrý..tz.,že je nás málo.. abych to schrnul: Já,Veron,Berry a Baumi sou jistý.. A kdo dál? Šajny neví. takže jak??

Zdravim ja bych na ten turnaj sel...doufam ze uz jste to zamluvili (cemente).Ale s tim chlastanim si nejsem jist.

č.2,3 a 11 si myslim!!

no jako kolik??? kdo všechno nebyl. řekni mi počet vole.čus

Jo a Šajny... Dresy vem teda všem, co nebyli! A dneska nezapomeňte fandit! SLAVIEEEEE!!!

Tak už jsme napsaný na zápas všichni... Akorát ovce je soupeř takže 9 kusů! Dvě čtyřky a gólman, ideální! To bude fofr!

tak vem Mates dresik pro Pepcu, č.2 , kuju

volové nazdar. Tak drezíky dávám dohromady ale fekt nevím kdy to stihnem. to víte hodně práce. jo potřebuje ještě někdo na sobotu drez kdo tam nebyl tak abych mu ho vzal.tak dej te vědět kolik.....jako kolík. jo a ty fotky. já chci ty z dokopný ale i ty jak byla párty u toušů. tak jestli je někdo máte oboje tak mi je hodte na jedno cd vypalte moc děkuju.Tak a už budu končit.hul te chlastej te šukej te......ale dávej te na sebe pozor.ČUSÍK

Jo a který 4 sou teda jistý?

Pinďoure dej sem Cementovi čísla na playery,protože seš asi jedinej kdo má všechny!Ať to můžem domluvit!

jenže bohužel neznám čísla na všechny fajnšmekry..takže to budeme muset udelat touhle formou.. sme zatím 4 takže ješte kdyby byli dva.. bylo by to bezvadný....

Jo to vis.. Si myslis, ze to je jen tak!!? Prej vyjadrete se!!

Hele chlapci.. vyjádřete se do zejtřka..at to mužu ohlásit,že tam přijdem.. já bych taky šel.. šup...a pak zaclástáme.. bude druhá dokopná...

Zdar hoši!Dokopná výborná a spaní u Šelmátů

Jo vidíte to.. to sem zapomněl napsat... je to právě v sobotu 29.11. Proto se na to ptám... je to v tej nafukovačce.. nic se neplatí.. takže pohoda... jen přijít a vyhrát a jít se nekam zhulákat?? to je dobrej nápad ne??

Kategorie: futsal
Návštěv: 59174
Dnes: 16
Online: 3
Pro skauty FK Výkop: Zápas 100dolla-FC Veselá, SOBOTA 29.11.2008 15:00 na Prokopávce!!!