Diskuze

No to mě docela Šajny sklamal, že půjde radši s Nykym než s náma sem teda nečekal. A to se hraje v neděli jo?? Já myslel že v sobotu.

Výborně Něma!!

tak to jako doufám,že prohrajou.. a souhlasím s veronem,že ho v bráně zabijem..

Hoši už jsem sehnal nahrádu, golman je vyřešen.

Šajny, dík že jsi se na nás vysral, doufam že vás porazíme.(kolipa ti slibil)

Nema jeste zkusi splasit Alese (golmana) z Tlucny...

Si dela Sajny prdel,ne!

Hoši moji!! Naše brankářská jednička nás zradila a jde na tom turnaji za tým toho Nikyho!! Taxem volal Koubovi a ten už to zase slíbil Milishovi, takže si to asi budem muset odchytat nějak sami!!

Sem pro, nemusela by to bejt špatná akce, a když těch tragédů bude málo obujem sálovky a ukážem jim jak se to hraje

Jo uz jsem na to koukal... Docela to vypada dobre!! Bych klidne sel! Sparta, slavie, libe, MB, austrie, slovan, žižkov a bohemka!! V sobotu se tam můžem někde ožrati a v neděli to dokoukat a domů... Ou jes!!

vikend sampionu je halovej turnaj ligovejch tymu a letos tam ma byt asi i bratislava a viden

Co to je vikend sampionu? FMX?

hele.. chodí sem ještě vubec nekdo?? serete na o co??

Mam návrh...nechteli byste se jest podivat na ten Vikend sampionu do 02 areny? Je to 10 a 11 ledna...

Hele hovnousove... Clovek nez zaplati halu, tak jste skoro vsichni v prdeli!! Priste bysme mohli aspon prohodit par slov! No nic, hlavne ze jsme vyhrali! Zdar a silu!!

Zdravim hráče, funkcionáře a fanynky týmu FK Výkop!

V sobotu 6.12.08 od 18:00 se hraje zápas FC Veselá - Tahouni v hale Rokycanského gymnázia. Ste srdečně zváni!!

No dobrá... Řeknem tedy Němovi, ať veme bráchu na pomoc! Fandit přijď každopřípadně!! Pa!

Tak to vypadá,že se budu muset vymluvit z tý neděle, vlezla na mě nějaká nemoc, takže vám možná přijedu tak maximálně fandit

Tak definitivní termín nedělního zápasu je 7.12. v 17:00 na Prokopávce! Nikdo se neomlouval, tak to vypadá na stejný složení jako minule!! Sraz v Bolevci tedy mezi půl a třičtvrtě na 5!! Zatim zdar!

Kategorie: futsal
Návštěv: 59173
Dnes: 15
Online: 1
Hele a v kolik je tedy v nedeli sraz?? abych se tolik nevožral v sobotu??