Diskuze

Chlapi, diky za peknej zapas. Hrali ste docela dobre, bohuzel pro vas sme byli stastnejsi. Kdyby ste dali prvni gol, asi by ste vyhrali vy. At se dari v soutezi. pic

co si mam vzit sebou? budou tedy ty stulpny nebo jak... a mam vzit ten kopaci balon?

Vypadá to, že jo, čoveče! Kromě tebe jsou tam přihlášený všichni!

ahoooj,tak jak zitra, budem kompletni?

Něma? Ten bratr teda nemůže, jo?

Pozvánka na velký prázdninový turnaj v malé kopané. Info zde: http://velkyturnaj.sweb.cz
Srdečně zveme!**21

Tak jak to vypadá?? Už se to blíží?? aby sme se mohli pořádně nabudit

Brácha má neděli celou volnou tak nám přijde pomoct

Dobrý klucí...štrupny i chrániče už na neděli budu mít..to já schánel jenom kdyby to bylo tu nedeli co ted byla

Trojúhelník na neděli plnej, ten klučina od soupeřů se pokusí sehnat slavii VŠ! Tak doufejme...

Všechno přivez...

Hele míč nebude problem, když tu budu. Měl bych ject na Moravu za alkoholem tak nevim. Pokud budu k dispozici tak Vám můžu přivést klidně všechny tři jak budete chtít. Jenom se někdo ozvěte jestli jo nebo ne. Jo a Výkopácký štrupny můžu Bělasovi pučit já, mam je doma.

Zdar kucí,

Tak soupeři vybrali neděli jako hrací! Na nás je teď sehnat halu a určit přesnej čas! Mrzí mi, že má Míra ten muzikál! Nějak jsem to posral a bral jsem automaticky, že bude moct!!

Nazdar Berry, napiš sem jak jste hráli.Díkes

ja stulpny taky nefasoval...jak je to s barvou.Muzu mit treba bily?Mam i cerny ale ty nejsou ponozkovy.

Zdravím, dneska jsem se měl zeptat na místo v hale ( na trojúhelníku) na tu neděli ale bohužel tam nebyl ten rozhodčí co to má na povel, tak že mi nic neřekli.

Každej ne.. Jenom ten, kdo ztratil ty, co nafasoval!! Že jo, Bělas?

ja mam doma taky mič

Kategorie: futsal
Návštěv: 59173
Dnes: 15
Online: 2
jj... Taky dík! Zápas to nebyl špatnej! Příště už vás dáme!!