Diskuze

tak já ten dres teda prinesu

Jo a jedna dulezita vec...dresy prat POUZE V RUCE.

Zdravim vsechny...Tak 10 z 15 uz jsou potisteny.Potistene jsou: 2,4,5,7,8,10,12,13,14 a 15.Z cehoz vyplyva,ze nepostinene dresy neskou 3-Belas, 6-Mira, 9-Berry a 11-Pohan...prineste je na zapas.BUdete hrat zapas s jinym cislem,nez se Vam ty Vase potisknou do pristi nedele...Mejte se

Zkus to jinde, kamaráde!

no já futsal zatim nehrál za nikoho akort hraju fotbal za prazdroj plzeň, myslim si že bude problém spíš ve věku když sem koukal na soupisku měte tam samí 87 a já sem 92

jinak Tomasi, napis neco osobe a za co hrajes, jinak si zjisti kdy hrajem a muzes se domluvit, ale zitra to odpada

zitrejsi zapas O D P A D A!!!!! z duvodu rally, odpada jen nas zapas, ten od dvou uz se hraje

jestli jo tak jaký jsou podmínky?

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli by jsem u vás moch hrát?

jeste jednou se omlouvam ze jsem neprisel na spolecnou akci...ale neboj te ja to vynahradim.uz se soustred te na dalsi zapas...prijdu fandit... mej te se a hraj te i za me dekuju...cus hovada

a na ten zapas prosim prineste vsechny dresy co mate. i tz v kterych nebudete hrat. a na dalsi zapas budou uz potisteni vsechny...

tak vam gratuju.... a pepca to vzladnul na vybornou...pristi tyden se uvidite i se mnou...

No moch si podekovat specialne i me za skvelou podporu od obrancu ale ja to preziju

dekuji za medialni podporu, nebyt tech dvou branek, tak sem mel nulu, to je slusny ne

Příště nástup, Kouděvko! Protentokrát si byl omluven!

Pak že prej potřebujete golmana

Tak nás asi na zápas přijde 6+0!

no pekny! aspon si pekne zabehame

Ja bohuzel taky nedorazim...i kdyz jak tak koukam,moc vas nebude.Pokusim se do PLzne dostat,ale nic neslibuju.

Kategorie: futsal
Návštěv: 59173
Dnes: 15
Online: 4
Verone a v ty ruce to mam prat na 40, nebo na 60