Diskuze

Konečně něco pro mě

Super práce, budu tam

Budu tam, ikdyž taky moc netušim kde to je

to se to taky mohlo nechat na konec sezony velkyho, ja v nedeli hraju a So budu rally kralovice a nevim kdy se vratim, tesil sem se......

Já to taky beru, ale v neděli jdu do práce, tak mě musíte ohlídat... A co je ta ciracusa zač? Abysme nedělali ostudu v nějakym nóbl podniku!

super, budu tam

Tak chlapci... tato sobota..což je 8.11 se konná dokopná v cafebaru ciracusa v bezručově ulici... je to zamluvený od osmi...takže ožiračka jako prase...potvrzujte učast....

A kdy to teda zapijem?

Tak nezbejvá než udělat dokopnou, ne?

timto chci smeknout a podekovat vykonnemu vyboru plzenskeho futsalu, za zdruseni vsech zapasu kvuli nezpusobilosti hriste, travnata plocha je opravdu ve spatnem stavu, vybor vse skvele zvladl, byl sem se tam podivat a nektera mista byla opravdu zivotu nebezpecna, verim ze cela tato vec je resena hlavne pro nasi bezpecnost a hlavne pro bezpecnost vsech fanousku, kteri se meli na zapas prijit podivat, dekujeme

Nevim, esli jste koukali na futsalpm, ale visí tam nasledujici:
Celé 9.kolo 3.A a 3.C třídy dne 31.10.2009 a 1.11.2009 jsou odloženy na jaro z důvodu nezpůsobilosti hřiště na Sencu. Děkujeme za pochopení
Tudiz si v nedeli nezakopem!

JSme zapomněli udělat to foto...

Já se taky přijdu mrknout,ale hrát taky nemůžu

Jo jinak, ja ještě pořád nebudu, takže v plnej sestavě nejste a tim pádem to bude těžký

a to sem mel jit na hokej

tak si hlavne v nedeli vsichni preridte hodinky

Takže nás tam bude jako psů! Tomáku, přijď se aspoň podívat, uděláme konečně úplnou společnou foto na titulní stránku!

TAk to je paráda.. to by chtelo pozvat konečně nákou faninku,která bude fotit... tak je rosekáme v plnej palbě a ještě pod světlem....

Vidíte a už je to jak champions league, mluvil sem s Pompem, je to stoprocentní. Tím pádem stím počítam a můžu jít, Ňéma taky, takže petarda.
Tak v něděli v půl 7. pod světlem. jemeny

Kategorie: futsal
Návštěv: 59173
Dnes: 15
Online: 3
Zdravim, taky nevim kde to je ale budu tam