Diskuze

v nedeli jdu do prace, tak se zatim nebudu prihlasovat, nevim kam pojedu, urcite nepojedu do noci, ale... tak abych nebyl odepsanej, kdyz nebudu prihlasenej, jako po nedelni schuzi, kdy mi o ni Sajny napsal na tel.cislo, ktere nepouzivat 4roky

Zejtra se nejspíš půjdu podívat, jak kopou Kojaci s Blizzardem! Od 19:00 na Slavii VŠ na Borech! Kdybyste mě někdo chtěli joinnout, tak dejte vědět!

zapoměl jsem se zaregistrovat

Děkuji za přivítání

I ja se pridavam k vitani noveho clena. Jinak co se tyce prisit nedele.Napisu se ze prijedu,ale uvidim jak rychle skoncime v Berline s nakladkou.Budu se snazit to stihnout.toho 9.1. nevim co bude,ale kdyz bude cas...taky se zucastnim.

Jasan, tak doufam, že se vlezu k někomu do auta! Mě ten opel stejně nejezdí!!

Zdravim FK Vykop

A nový info k zápasu je, že tudle neděli už se nedomluvíme, takže teď jsme navrhli příští neděli od 18:00, Koubitch prej zjistí, jestli je ještě volná ta hala na lokomotivě! Tak snad to nějak vyjde...

jj, opravdu to tady teď žije!

Dále si myslim že by pro náš tým, který jak sem pochopil z nedělní schůze směřuje do nejvyšší tuzemské soutěže, bylo vhodné nastudovat taktiku a ostatní dovednosti na Fortuna víkendu šampionů! Je to 9.1.Já bych jel

Zdar hoši. Předem bych chtěl poděkovat Šajnymu za zvýšenou aktivitu na stránkach kterou po nás striktně požadoval na nedělní schůzi. Musím říct že jeho 50 příspěvků za poslední dva dny vyvolalo velmi živou diskuzi.

Napsal jsem mail kontaktu ze Splávku, že by se nám na zápas líbila už tahle neděle, takže čekáme na odpověď...

Tak máš, Kouba, povolený všechny ty sajrajty, takže očekávám zprávu z výročního zasedání!!

ja vodonose klido vemu na sebe, pred zapasem stavu a po zapase radne vyplachnuti, vse sem ochoten podstoupit

Já bych ochoten byl...

v prvnim kole byly povoleny i pozozky misto chranicu jinak timto chci pozadat Miru aby na dalsi utkani prinesl pokuty z podzimu a zacnem to davat nejak dohromady a chci se zeptat jestli by byl kazdy ochoten dat 150,- na nakup rozlisovaku a prepravky na piti, zbytek by se dal do pokutna zaverecne posezeni

POHÁR ČMFS: od 2.kola skupin jsou povoleny jen tyto haly: obě Lokomotivy, Slavia, Trojúhelník, 31.ZŠ, Rokycany, Domažlice, nafukovací Kaplířova, 18.ZŠ. Zároveň mají všichni hráči povinnost nastoupit v chráničích a bez jakýchkoliv ozdob (řetízky, naúšnice atd) dle Pravidel Futsalu FIFA pravidla 4.

co vní je? Fernet a karty?

Kategorie: futsal
Návštěv: 59173
Dnes: 15
Online: 4
Tak zápas Kojaků docela slušnej... Asi to s nima bude souboj o první flek ve skupině! mluvili jsme i o nějakej tej sázce, že by dal každej tým basičku nebo tak a vítěz bral obě... No to ještě musíme domluvit! Tak v neděli!