Diskuze

Neuvěřitelné. Zápas jsme domluvili v rekordním čase! V 16:15 mi volal soupeř a v 16:41 už jsem mu to potvrzoval! Jsem dojatej....

a jinak musim poopravit meho exspoluobrance ze na te treti svetelne krizovatce se jede doleva a ne do prava

joooo VESELE VANOCE VAM VSEM

VESELÝ VÁNOCE

Jinak zítra na turnaj jedu autem, tak kdo bude chtít jet se mnou tak no problema.

To výkopnici: ne že se o vánočních svátcích bude přejídat a pak nebude chtít běhat

Přeji všem výkopníkům, našim fanouškům, sponzorům a realizačnímu teamu krásné Vánoce.

Pro řidiče a fanoušky..: cesta je psána od Plzně. po přijezdu za značku Klatovy se na třetí svetelné křižovatce dáte do prava do mírného kopečka. Pak stále nahoru po hlavní silnici až dorazíte k benzinové pumpě a pod ni odbočíte vlevo a vjedete do areálu kasáren, kde by mela být hala už vidět. Má prý žlutou nebo oranžovou barvu. Tam je sraz pro nás výkopáky ve čtvrt na devět. Děkuji za pochopení..FK VÝKOP OLEEEE

chlapci.. tak aktualizuji zprávy.. náš první mač je v devět..to znamená,že tak na pul devátou tam mužeme dorazit... což je ideální ne??

Jo pohoda...snad se ňák dozvim v kolik je sraz

PS pro Belase:Pokud bude sraz v 7 v Klatovech...v Nyrsku budu v 6:30...pokud nude sraz v 8h...v Nyrsku budu v 7:30...jinak peknej match v nedeli.Diky chlapci.
FK Výkop,oléé

Ty vole, Kouba, tak příště piš jak člověk... já tu zprávu pochopil, že v 5:20 je start a v 7:00 dojezd!

Hele chlapci... možná se ještě nejak poskládáme do auta.. Přeci Jagiho fogy chce ject a pak ten Bartoš taky nejspíš bude řídit a pojede domu dřív.. a zpátky pojedem vlakem?? co vy na to??

ste blázni, proč nejedem v těch sedm? bysme tam byli krásně na 8, takle tam budem v půl 7.?

Vy tam jedete hrát fotbal nebo se jedete vožrat

Tak to by jsme zápas s Moe´s mohli domluvit na Slavii,aby jsme si drobet vyzkoušeli halu,protože Kojakové hrajou nejvíce na Slávii.

Takže v pátek sraz lehce po pátej ráno na hlavním nádraží! To bude dost slušnej masakr, páč se určitě půjdu zase na štědrou noc někam zlejt!

3.kolo poháru budem jako domácí zařizovat match s Moe´s! Odehráno má být do 10.1!

Takže nás dneska bude zase deset, ale to se nějak udělá!

Kategorie: futsal
Návštěv: 59169
Dnes: 11
Online: 1
Jo a snad to nebude moc narychlo pro rozhodci a nekoho nam tam poslou! Tak v neděli zdar! A s většinou za pár hodin zdar!